ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Q-ZONE

Τι είναι το Q-Zone

To Q-Zone είναι η ελληνική έκδοση μίας από τις πλέον δημοφιλείς Cloud Πλατφόρμες Εμπορικής Διαχείρισης, με μεγάλη εγκατεστημένη βάση στην παγκόσμια αγορά Λιανικής, που αναπτύχθηκε από μία καινοτόμο εταιρεία λογισμικού με γραφεία σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Κοπεγχάγη, Ταλλίν και Σίδνεϋ..

Με περισσότερους από 300.000 χρήστες παγκοσμίως, η εφαρμογή διαχειρίζεται τεράστιους όγκους συναλλαγών σε ετήσια βάση, βοηθώντας χιλιάδες επιχειρήσεις να οργανωθούν και να εξυπηρετούν καλύτερα και πιο έξυπνα τους πελάτες τους.

Διαθέτει αυτοματισμούς που λύνουν τα χέρια στην καθημερινή διαχείριση μίας εμπορικής επιχείρησης και ενσωματώνει βέλτιστες πρακτικές του Retail και του τρόπου λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων, παρέχοντας τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης πολλαπλών καταστημάτων (multistore) και πολλαπλών καναλιών πώλησης (Omni channel) συνδυάζοντας online & offline πωλήσεις.

Το Q-Zone καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για ένα κεντρικοποιημένο σύστημα, παρέχοντας πολλαπλά πλεονεκτήματα:

  • Δεν έχει απαιτήσεις Εγκατάστασης
  • Είναι προσβάσιμο από παντού
  • Είναι πολύ απλό και φιλικό στη χρήση
  • Υποστηρίζει την κεντρική διαχείριση αποθήκης
  • Παρέχει δυνατότητες διαχείρισης πελατών
  • Παρέχει πλήθος αναφορών - reporting
  • Διαχειρίζεται τις Προμήθειες ΠωλήσεωνΤι είναι το Q-Zone      Get brochure     Περισσότερα...

Το Q-Zone είναι μία καινοτόμος λύση Εμπορικής Διαχείρισης, που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις αυτοματοποίησης της μικρής, μεσαίας και μεγάλης Επιχείρησης η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας προϊόντων και υπηρεσιών.

Γιατί Q-Zone

Less IT, more Business

To Q-Zone αποτελεί την πιο αξιόπιστη, φιλική και ταυτόχρονα ολοκληρωμένη λύση, που επιτρέπει στον σύγχρονο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην αγορά λιανικής:

  • Να ψηφιοποιήσει την επιχείρησή του και να αναβαθμίσει τη δουλειά του, αποκτώντας πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης και ελέγχου των οικονομικών του, των εμπορευμάτων του και των πελατών του. Με λειτουργίες ταμείου (POS), Εμπορικής Διαχείρισης, Λογιστικής & Επιβράβευσης πελατών για ένα ή περισσότερα εμπορικά καταστήματα, το Q-Zone αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα της αγοράς.
  • Να εστιάσει περισσότερο στην εμπορική του δραστηριότητα παρά στο ΙΤ και στις εφαρμογές που χρησιμοποιεί.
  • Να γνωρίζει ότι η εφαρμογή που διαθέτει, μπορεί να τον υποστηρίξει, όσο η επιχείρησή του μεγαλώνει και επεκτείνεται, με περισσότερα καταστήματα και υπαλλήλους, on-line ή στο εξωτερικό. Αρκούν μόνο μερικά clicks, χωρίς καθυστερήσεις ή κρυφά κόστη.